Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - KAŽDÝ, KDO VE FARMACII NĚCO ZNAMENÁ, JE NA APATYKÁŘI!
DISKUSNÍ FORUM - Konkrétní diskuze k tématu

NÁZOR Z DISKUZE:
Autor: Evička [Počet reakcí: 3, Zobrazit]
Datum: 08.01.2007, 10:45:53

Atopický exém se u mě objevil ještě v útlém dětství na uších, pak to na čas zmyzelo a objevil se mi atopický exém v pubertě a le na rukou... Na kožním mi dali kortikoidy, které jsem odmítala, kvůli hordě nežádkoucích účinků. Začala jsem vyhledávat alternativní medicínu, která by zabrala, nepomohly ani homeopatika, ale nakonec jsem se dostala do rukou čínského lékaře žijícího v ČR. Je to sice finančně a psychicky náročné, ale musím říci, že po půl roce v jeho péči jsem byla vyléčena. Teď jsem 2 roky po léčbě a žádné problémy nemám...jím úplně vše a nepoužívám žádné masti...
Reakce na tento názor...
Re: Kožní problémy, ATOPICKÝ EKZÉM, ekzémy obecně - co s tím?
Autor: nikola
Datum: 22.02.2010, 21:18:01

Dobry den prosim Vas o kontakt na cinskeho lekare ... dekuji nikola
Autor: Dana
Datum: 31.05.2007, 11:23:05

Ráda bych obdržela kontakt na čínského lékaře, který tak uspěšně pomohl.
Děkuji
Autor: Kajik
Datum: 14.05.2007, 22:44:45

Dobrý den,
chtěl bych slečnu (paní) Evičku poprosit, zda -li by mi mohla poslat na mail kontakt na čínského lékaře. Budu Vám moc vděčný,děkuji, s pozdravem Kaja
HLEDEJTE U NEJVĚTŠÍCH!
HLEDEJTE ZDARMA PRÁCI V LÉKÁRNĚ NA NEJVĚTŠÍ ČESKÉ ONLINE LÉKÁRNICKÉ INZERCI! [nové okno]
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář® je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ®.info je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.