Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - KAŽDÝ, KDO VE FARMACII MÁ CO NABÍDNOUT, JE NA APATYKÁŘI!
DISKUSNÍ FORUM - Konkrétní diskuze k tématu

NÁZOR Z DISKUZE:
Autor: Veronika [Počet reakcí: 3, Zobrazit]
Datum: 29.07.2007, 17:36:05

Tak mám ohromnou radost z prvních reakcí, fakt. Moc za ně děkuju. A prosím, úspěchy hlaste pořád, ať to co nejvíc lidí konečně porazí:)
Co se týká těch lamp. Je prokazatelné, že nejlépe zabírá úzký paprsek UVB. Tyto lampy momentálně sháníme, budeme je distribuovat taky. Zatím sluníčko svítí, než se k nám dostanou bude to tak akorát. Cenu nedokážu odhadnout, počítám, že to bude mezi 2000 - 3000,-, ale je to opravdu pouze odhad. Už máme osobní zkušenost z loňska, kdy přes léto super, všechno se zatahovalo, pigmentovalo a potom nechodil na světloléčbu a konec. Takže mám i osobní motivaci - lampy budou:) Jenom prosba - velmi předběžně, kdo by jste měli o lampy zájem, můžete se průběžně hlásit na mail? Mám představu zatím asi o 12 lidech, co se na to přímo ptali, ale ať mám aspoň ponětí o počtu, jaký budu muset objednat. Jinak se omlouvám za to čekání na druhou zásilku, ale nečekali jsme tak obrovský zájem. Nicméně dnes je to v Belgii, zítra v Praze a v úterý to přeberu. Do pátku to budete mít doma. Protože i ta druhá je zadaná celá, a to tu ještě ani není, tak už v Kanadě balí další. Máme taky téměř hotový překlad textů, příští týden pojedou i stránky. Zatím se mějte všichni hezky a hodně úspěchů.
Reakce na tento názor...
Re: K článku Vitiligo
Autor: Marie
Datum: 16.03.2009, 20:38:50

Dobrý večer paní Veroniko,takí prosím o lampu.děkuji Majka
Autor: Andrea Bližíková
Datum: 08.08.2007, 08:22:29

Ahojky, mám vitiligo od roku 1992, letos v létě zkouším vitix na 3 vybraných místech, mírné zlepšení.Ráda bych získala informace o novitilu a lampě, určitě bych si ji chtěla koupit.Předem díky Áňa
Autor: Mannika
Datum: 31.07.2007, 20:44:26

Dobrý deň Pani Veronika. Veľmi sa teším, že máte tak pozitívne ohlasy. Ja ešte musím používať ten Vitix, mám ešte 2 balenia- takže zatiaľ musím s novitilom počkať. Ale určite ho chcem vyskúšať. Dúfam, že ho neprestanete objednávať. A tú UVB lampu som pozerala na internete- Dermalight 180- stojí 630 EUR, majú ho v Nemecku. Je to veľmi drahé. Dúfam, že aj to sa Vám podarí . Veľmi pekne ďakujem za tieto pekné a hlavne povzbudívé ohlasy. Pekný večer
NÁVRAT K DISKUZI NA TÉMA:
K článku Vitiligo
INZERCI SI ŘÍDÍTE VY!
NASTAVTE SI INZERCI PODLE POTŘEBY A NEMYSLETE NA CENU – TA JE U NÁS STÁLE STEJNÁ AŤ INZERUJETE 1 NEBO 5 POZIC! [nové okno]
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář® je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ®.info je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.