Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
UŽ 10 LET JEDNIČKA MEZI ČESKÝMI FARMAWEBY!
DISKUZNÍ FÓRUM - Konkrétní diskuze k tématu

NÁZOR Z DISKUZE:
Autor: Honza [Počet reakcí: 1, Zobrazit]
Datum: 24.04.2010, 23:45:20

Dobrý den ! U mě to začalo jako u Martina, jako chřipka v průběhu týdne a taky zánět bronchů s astmatem. Během minulého víkendu se udělal flek v podpaží,který děsně svědil a pak během dvou dní kompletní výsev v podbřišku, bedrech, v tříslech, břiše a nejvíc v podpaží po obou stranách. Nechal jsem to být tři dny a pozoroval, zastavilo se šíření puchýřů, některé typicky hnisaly čirými kapičkami a jiné už zasychaly. V úterý jsem se šel zeptat doktora. Doktorka na kožním mi nehodlala vůbec věnovat pozornost, 5 minut zapisovala kartu pacienta s anamnézou a pak jí stačilo 5 vteřin kouknutí a už mi psala dehtový pudr. Oč jde mi sdělila až na dotaz, proč to mám nedovedla vysvětlit, snad po lécích, které beru nebo alergie. Jenže já žádné léky neberu... Což jsem jí sdělil do anamnézy :) Nemělo to cenu otravovat, dozvěděl jsem se diagnozu, recept na mast a zbytek se dopídil v americké studii na internetu a v diskuzích. Nemazal jsem ničím, jedl ovoce zeleninu, pil zelený čaj, rozpustné C vitamín, pangamin, A, D vitamínové tobolky a normálně chodil do práce. Nebyl jsem svěží dva dny, svědilo mě, ale jen pár dní. Dnes je to přesně týden od prvního puchýře, některé už se ztratily, jiné jsou zaschlé a mizí a kůže postupně růžoví. Doporučuje se nepotit se, nesprchovat. No ale je to možné, když chodíte do práce ? Třikrát jsem měl během týdne trénink florbalu,
Reakce na tento názor...
Re: Pityriasis rosea
Autor: Honza
Datum: 24.04.2010, 23:56:33

Takže jsem byl zpocený až do ponožek a sprchoval jsem se každý den a opatrně sušil. Pozoroval co se s puchýři děje s tím, že zkusím žít jako normálně. Hojilo se, je mi lépe a lépe a tak ač jsem chtěl zkusit tu mast teď o víkendu, už na ni nedojde. Chce to nestresovat a mít dobrou mysl. Podpořit zdravou výživou, nějaký větší přísun vitamínů a sledovat, co se děje. Každý jsme jiný, ale přeju všem brzké uzdravení a děkuju...
NÁVRAT K DISKUZI NA TÉMA:
Pityriasis rosea
BUĎTE SLYŠET!
Inzerujte ověřeným způsobem a 100% cílením – v Lékárenském PODCASTU!

„Podle průzkumu společnosti Connect Insight internetoví uživatelé s větší pravděpodobností označí online bannerovou inzerci
za dotěrnou, opakující se, nevábnou a levnou.
Od inzerentů očekávají víc než předvádějí.“

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal. APATYKÁŘ® je registrovaná ochranná známka.
Portál APATYKÁŘ® je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested.
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.
Portál je archivován v rámci projektu Národní knihovny ČR WebArchiv.