Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
UŽ 10 LET JEDNIČKA MEZI ČESKÝMI FARMAWEBY!
DISKUZNÍ FÓRUM - Konkrétní diskuze k tématu

NÁZOR Z DISKUZE:
Autor: tomáš [Počet reakcí: 1, Zobrazit]
Datum: 26.04.2005, 06:59:00

Já mám osobní zkušenost s Detralexem. Je blbý, že jsem si ho musel nechat napsat od doktora, bez receptu to prej nejde,a vysolil jsem teda dost peněz, ale fakt to zabírá. Měl jsem už taky Glyvenol, Anavenol, to bych řek, že vůbec nic, ani Antistax, Varixinal, ale toto fakt jo. Takže doporučuju.
Reakce na tento názor...
Re: K článku Křečové žíly (KŽ)
Autor: Božena
Datum: 15.05.2006, 07:16:10

Toto doporučení Detralexu mohu více než potvrdit.Opravdu uleví a to za pár dní, tlak v nohou vymizí.Vím, že je porkázáno, že na našem trhu není léku s větší spolehlivostí pro zmírnění obtíží se žílami. Ještě radu, u lékaře si nechte napsat větší balení Detralexu, je cenově výhodnější.
NÁVRAT K DISKUZI NA TÉMA:
K článku Křečové žíly (KŽ)
BUĎTE SLYŠET!
Inzerujte ověřeným způsobem a 100% cílením – v Lékárenském PODCASTU!

„Podle průzkumu společnosti Connect Insight starší generace (55+) uvádí, že se vyhýbá webům, které obsahují bannerovou reklamu rušící jejich internetové aktivity.“

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal. APATYKÁŘ® je registrovaná ochranná známka.
Portál APATYKÁŘ® je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested.
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.
Portál je archivován v rámci projektu Národní knihovny ČR WebArchiv.