Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - KDO CHCE BÝT VE FARMASEKTORU VIDĚT, JE NA APATYKÁŘI!
DISKUSNÍ FORUM - Konkrétní diskuze k tématu

NÁZOR Z DISKUZE:
Autor: Vlasta Brázdová [Počet reakcí: 1, Zobrazit]
Datum: 22.02.2007, 10:05:42

Jsem také jedna z těch, které navštívil pásový opar.Neměla jsem ani tušení, že něco takového je na světě. Měla jsem vyrážku na pravé straně hrudníku a na zádech. Dostala jsem antibiotika, léky od bolesti, tekutý pudr a mastičku, myslím, že herpesin.Ale myslím, že k vyhojení vyrážky mi nejvíc pomohlo potírání listy aloe vera, vřele doporučuji z vlastní zkušenosti.Moje léčení trvalo měsíc.Ráda poradím.
Reakce na tento názor...
Re: K článku Pásový opar (herpes zoster)
Autor: Marianna
Datum: 12.08.2007, 21:52:50

Dobry den. Pisem Vam v mene mojej mami, ktora ma pasovy opar uz pol roka a vobec sa jej nehoji, aj bolesti su ukrutne.Vy ste spominali, ze ste uzivali antibiotika, mna by zaujimalo ake.Jej totiz predpisali len lieky od bolesti.Velmi trpi, preto Vas prosim,napiste mi, ake lieky Vam pomohli. Vopred dakujem.
NÁVRAT K DISKUZI NA TÉMA:
K článku Pásový opar (herpes zoster)
HLEDEJTE U NEJVĚTŠÍCH!
HLEDEJTE ZDARMA PRÁCI V LÉKÁRNĚ NA NEJVĚTŠÍ ČESKÉ ONLINE LÉKÁRNICKÉ INZERCI! [nové okno]
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář® je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ®.info je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.