Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - 2769282 STAŽENÝCH PODCASTŮ, 130095 PRAVIDELNÝCH POSLUCHAČŮ!
DISKUSNÍ FORUM - Konkrétní diskuze k tématu

NÁZOR Z DISKUZE:
Autor: Kondylomata ZMIZELY [Počet reakcí: 2, Zobrazit]
Datum: 24.11.2007, 20:14:04

Kondylomata jsou šílené potvůrky. Mně zmizely po krému ALDARA. Zabral už po prvním namazání a do 4 týdnů jsem bez jediné bradavičky. Vedlejší účinky veškeré žádné, krémuje se navíc jen 3x týdně na noc. Stačilo jedno balení s doplatkem cca 1.300,- Kč. Doporučuji a držím pěsti.
Reakce na tento názor...
Re: kondylomata
Autor: Hanka
Datum: 28.01.2008, 13:50:30

Ahoj,taky mám tyhle potvůrky.O Aldaře jsem četla,ale všude píšou,že u nás se na objednání čeká dlouho,a krém stojí kolem 4 tisíc.Nebo se dá koupit v cizině,kde přijde na cca 100,-euro.Zaujalo mě,že píšeš, o doplatku ve výši cca 1300,- Kč.Prosím o informaci, kde a jak se ti to podařilo za tuhle cenu.Moc díky Hanka
Re: kondylomata
Autor: Jan Házl
Datum: 11.01.2008, 11:43:45

Dekuju moc za dobre nazory na mast Aldara, trpim a lecim se s condylomatami v konecniku uz asi 7mesicu a byl jsem bezradny az dopusud. hned zitra pujdu ke kozni a necham si ho napsat. diky uz to chci mi pryc!!!!!
NÁVRAT K DISKUZI NA TÉMA:
kondylomata
INZERUJTE S NÁMI!
OSLOVTE SVÉ POTENCIÁLNÍ KLIENTY PŘES NEJVĚTŠÍ ČESKÝ FARMAWEB – STÁHNĚTE SI MEDIALIST S NABÍDKOU ZDE! [nové okno]
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář® je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ®.info je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.