Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - KAŽDÝ, KDO VE FARMACII MÁ CO NABÍDNOUT, JE NA APATYKÁŘI!
DISKUSNÍ FORUM - Konkrétní diskuze k tématu

NÁZOR Z DISKUZE:
Autor: Jana [Počet reakcí: 1, Zobrazit]
Datum: 29.08.2008, 11:29:45

Já mám tu nejlepší zkušenost s červenou biolampou. Je to dokonalé. Když se opar objeví, hned začnu svítit. Opar se téměř zastaví, rychle se zhojí. Mívám je teď i daleko míň než kdy před tím. Nevím, jak je to možné, ale na opary hotový zázrak.
Reakce na tento názor...
Re: K článku Opary rtu
Autor: Lenka
Datum: 21.10.2008, 12:42:45

To je super, taky mám biolampu, ale myslela jsem, že na kožní problémy je spíš zelený filtr.Jestli máš vyzkoušený červený filtr, určitě vyzkouším
NÁVRAT K DISKUZI NA TÉMA:
K článku Opary rtu
HLEDEJTE U NEJVĚTŠÍCH!
HLEDEJTE ZDARMA PRÁCI V LÉKÁRNĚ NA NEJVĚTŠÍ ČESKÉ ONLINE LÉKÁRNICKÉ INZERCI! [nové okno]
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář® je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ®.info je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.