Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - KDO CHCE BÝT VE FARMASEKTORU VIDĚT, JE NA APATYKÁŘI!
DISKUSNÍ FORUM - Konkrétní diskuze k tématu

TÉMA: astma
TÉMA ZAVEDL(A): Zuzka [Počet reakcí: 3, Zobrazit]
Datum: 30.03.2007, 21:15:14

Ahoj všichni, mám astma, letošní Silvestr jsem strávila na JIPce s těžkým záchvatem. Vím, že to poměrně rozšířené, tak chci poprosit o rady. Co dělat proto, abych se v noci nebudila a neměla pocit dušnosti? Nějak nevím jak tomu zabránit. Už se bojím i rozběhnout, protože když se zadýchám, nejen že nemůžu lapit dech, bolí mě z toho dýchání celá horní část těla, jsem pořád unavená, nesportuju a jenom kynu a sama dobře vím, že když tloustnu, dýchá se mi ještě hůř. Je to jeden velký koloběh a já chci z něho ven, poradí mi někdo, prosím? předem díky, Zuzka
Reakce k tématu...
Re: astma
Autor: Pavel [Reaguje na: Zuzka]
Datum: 18.01.2010, 23:32:22

Dobrý den, setkal jsem se s několika příběhy jak se lidem spravilo astma a i mě samotnému se zlepšilo na tolik že už vlastně o něm nevím. Můžete mi prosim napsat na můj email, rád bych vám předals vé zkušenosti
Autor: Roman [Reaguje na: Zuzka]
Datum: 02.12.2007, 18:40:18

Zna nekdo kontakt na lecitele pana Jiri Vojacka z Koprivnice?
Autor: ¨miki [Reaguje na: Zuzka]
Datum: 17.07.2007, 22:51:44

Nejlépe je najít si plicního lékaře opravdu kvalitního,který vás dá dokupy,samozdřejmě nadváha,kouření a další zlozvyky jsou kontraproduktivní.Chce to sebekázeň a můžete se současnými moderními léky žít normální plnohodnotný život i sportovat.Hodně štěstí.
NEZAPOMEŇTE, TÉMA TÉTO DISKUZE JE:
astma
INZERUJTE S NÁMI!
OSLOVTE SVÉ POTENCIÁLNÍ KLIENTY PŘES NEJVĚTŠÍ ČESKÝ FARMAWEB – STÁHNĚTE SI MEDIALIST S NABÍDKOU ZDE! [nové okno]
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář® je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ®.info je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.