TÉMA: astma
TÉMA ZAVEDL(A):
Zuzka [Počet reakcí: 3,
Zobrazit]
Datum: 30.03.2007, 21:15:14
Ahoj všichni, mám astma, letošní Silvestr jsem strávila na JIPce s těžkým záchvatem. Vím, že to poměrně rozšířené, tak chci poprosit o rady. Co dělat proto, abych se v noci nebudila a neměla pocit dušnosti? Nějak nevím jak tomu zabránit. Už se bojím i rozběhnout, protože když se zadýchám, nejen že nemůžu lapit dech, bolí mě z toho dýchání celá horní část těla, jsem pořád unavená, nesportuju a jenom kynu a sama dobře vím, že když tloustnu, dýchá se mi ještě hůř. Je to jeden velký koloběh a já chci z něho ven, poradí mi někdo, prosím? předem díky, Zuzka
Reakce k tématu...
Re: astmaAutor: Pavel [Reaguje na:
Zuzka]
Datum: 18.01.2010, 23:32:22
Dobrý den, setkal jsem se s několika příběhy jak se lidem spravilo astma a i mě samotnému se zlepšilo na tolik že už vlastně o něm nevím. Můžete mi prosim napsat na můj email, rád bych vám předals vé zkušenosti
Re: astmaAutor: ¨miki [Reaguje na:
Zuzka]
Datum: 17.07.2007, 22:51:44
Nejlépe je najít si plicního lékaře opravdu kvalitního,který vás dá dokupy,samozdřejmě nadváha,kouření a další zlozvyky jsou kontraproduktivní.Chce to sebekázeň a můžete se současnými moderními léky žít normální plnohodnotný život i sportovat.Hodně štěstí.