Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|LÉKÁRNICKÁ INZERCE|pharma APATYKÁŘ®|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - KAŽDÝ, KDO VE FARMACII MÁ CO NABÍDNOUT, JE NA APATYKÁŘI!
DISKUSNÍ FORUM - Konkrétní diskuze k tématu

TÉMA: K článku Akné [Přečíst článek]
TÉMA ZAVEDL(A): Lukáš Čerlecký [Počet reakcí: 1, Zobrazit]
Datum: 15.01.2008, 12:13:09

Dobrý den, bohužel trpím akné už od svých 13cti let ,ted je mi 23 a to v těžké formě akne Vulgaris, ve 14ti jsem kuli tomu byl v nemocnici kde mi podavali antibiotika.Pote jsem mel chodit na kontroli na ktere jsem se po mesici vykaslal, protoze to bylo pro me neskutecne psychicky obtizne.Ted uz se mi nedelaji v takove forme jako drive, nicmene porad jsou i na zadech a na dalsich mistech, mohli byste mi nejak poradit jak to lecit?Predem dekuju
Reakce k tématu...
Re: K článku Akné
Autor: ta.la [Reaguje na: Lukáš Čerlecký]
Datum: 21.06.2009, 01:26:32

Moje sestra měla podobné problémy. Léčili ji hormony a moc se to nelepšilo. Nakonec se u ni zjistila netolerance k mléčné bílkovině. Nepije již mléko a pleť se jí úplně vyčistila. Může to být proto třeba i nějaká netolerance k nějaké potravině
Dětské akné ?
Autor: Renáta Pachalová
Datum: 13.03.2008, 12:51:26

Dobrý den, můj půl roční syn má na tvářičkách a bradičcce tmavé
ťopičky připomínající ucpané póry. Má to už
několik měsíců a nemizí to. Máme předepsanou Holtovu mast, která nemá
žádný účinek. Prosím o radu, co s tím. Děkuji
NEZAPOMEŇTE, TÉMA TÉTO DISKUZE JE:
K článku Akné
INZERUJTE S NÁMI!
OSLOVTE SVÉ POTENCIÁLNÍ KLIENTY PŘES NEJVĚTŠÍ ČESKÝ FARMAWEB – STÁHNĚTE SI MEDIALIST S NABÍDKOU ZDE! [nové okno]
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář® je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ®.info je součástí skupiny APATYKÁŘ®.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.