Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST|pharmaAPATYKÁŘ|ČESKÁ APATYKA|RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - KDO CHCE BÝT VE FARMASEKTORU VIDĚT, JE NA APATYKÁŘI!
DISKUSNÍ FORUM - Konkrétní diskuze k tématu

TÉMA: K článku Otázka pro: Prof. MUDr. Jiřího Heřta, DrSc. - místopředsedu klubu skeptiků Sisyfos [Přečíst článek]
TÉMA ZAVEDL(A): David [Počet reakcí: 3, Zobrazit]
Datum: 02.10.2008, 09:18:31

pan Heřt by měl vrátit školné, zmuchlat se a zahodit. Něco tak demagogického se narodí snad jednou za 200 let. NIC neznamenal a NIC neznamená a pro společnost je brzdou vývoje. Nechápu jeho tituly.
Reakce k tématu...
Re: K článku Otázka pro: Prof. MUDr. Jiřího Heřta, DrSc. - místopředsedu klubu skeptiků Sisyfos
Autor: Zdeněk Ersepke [Reaguje na: David]
Datum: 08.09.2009, 13:55:10

Proutkařství
Každý slušný člověk, bez ohledu na vzdělání , by neměl být tak domýšlivý a přehlížet poznatky tisícileté historie. Je všeobecně známo, že již nejméně 6 tisíc let proutkaři úspěšně hledali vodu, dokonce i na Sahaře a relativně nedávno jak pro armádu Rommela , tak pro generála Patona, pod jehož velením bojovali dva příslušníci rodiny (Pavel Segall a Alois Wolmann). Každý fyzik si může ověřit ,že klasická virgule je primitivní fotonová rámová anténa. Moderní formu této antény jsem objevil před 40 lety a dnes ji používají nejen přední geofyzikové (Oldřich Mareš , Pavel Kalenda- VŠB, ale i biofyzikové z mezinárodního VÚ pro biofotony MELUNA (Roeland van Wijk) a další pro diagnostické účely. Její vědecké zdůvodnění a vlnové funkce by zabraly více stran a jsou publikovány jinde. Na požádání zašlu e-mailem (300 Mb). Bohužel je dnes tisk i televize cenzurovány náboženskou mafií Sysifos, která s vědou nemá nic společného ! O takové cenzuře se komunistům ani nesnilo!
Re: K článku Otázka pro: Prof. MUDr. Jiřího Heřta, DrSc. - místopředsedu klubu skeptiků Sisyfos
Autor: Bobřík [Reaguje na: PMV]
Datum: 20.05.2009, 14:22:17

A proč dělal obvoďáka? Ne, že by byl špatný lékař, ale z politických důvodů, kdy se angažoval v KAN, to jste měl také napsat a ne jen manipulovat realitou, jak se vám hodí.
Re:
Autor: PMV [Reaguje na: David] [Počet reakcí: 1, Zobrazit]
Datum: 04.05.2009, 19:04:07

Heřt dělal před 1989 20 let obvoďáka a pak mu vrátili místo na fakultě, a protože na nic jinýho už nemá, tak se strefuje akorát do "pseudovědy". Způsob jeho "argumentace" se stala mnohokrát terčem posměchu, viz poslední článek na www.sisyfos.cz - Magnetické krávy a Odpověď napadených autorů. Opravdu stojí za přečtení...
Autor: Juraj Václavík [Reaguje na: goliáš]
Datum: 16.10.2008, 21:20:52

Plně souhlasím s tím, koho se ptáte. Mám za to, že na medicíně se pořádně neučí fyzikální chemie. Jinak viz můj komentář k homeopatii.
homeopatie a další 'čarování'
Autor: Juraj Václavík
Datum: 16.10.2008, 21:17:00

Vážený pane. Měl bych několik poznámek k Vašim výplodům:
1) Jsem vzděláním hutní inženýr a tak jsem se učil fyzikální chemii, teorii materiálu, fyziku kovů atd. Jinak jsem 'starý chcípák' a protože jsem u 'moderní' neuspěl, obrátil jsem se k těm vašim 'šarlatánům', kteří mě dali dohromady. Kromě jiného jsem s nimi diskutoval právě homeopatika - a také studoval m.j. obranné reakce těla. Přitom jsem narážel na to, že homeopatika fungují, ale doktoři jim nevěří. Nakonec jsem si uvědomil, že problém doktorů - a i Vás spočívá v neznalosti právě fyzikální chemie a nauky o materiálu - odmítají akceptovat to, co se běžně v hutnické praxi využívá.
2) Kromě jiného (následkem vlastní hlouposti v dětství) jsem měl 2 skleněné střepy v zápěstí, které postupně začaly dělat problémy. Toto mám zrengenováno. Potom jsem navštívil vrcholné šarlatány - filipínské léčitele. Nyní mám jen 1 střep - ten, který mi (alespoň zatím) nedělá zásadní problémy. Opět mám snímek z rentgenu. Budete-li mít zájem, mohu domluvit schůzku s mojí lékařkou, která uvedené snímky má.
Autor: goliáš [Reaguje na: David] [Počet reakcí: 1, Zobrazit]
Datum: 02.10.2008, 14:19:47

Můžete, prosím, uvést alespoň jeden jediný důkaz pro svá tvrzení? Nebo máte jen takový komplex?
NEZAPOMEŇTE, TÉMA TÉTO DISKUZE JE:
K článku Otázka pro: Prof. MUDr. Jiřího Heřta, DrSc. - místopředsedu klubu skeptiků Sisyfos
INZERUJTE S NÁMI!
INZERUJTE NA NEJVĚTŠÍM ČESKÉM FARMAWEBU!
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář® je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ.info je součástí skupiny APATYKAR.net. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele | Přístupný web | RSS | Pomoc a nápověda
Ctíme standardy: W3C-HTML 4.01, W3C-CSS, FEEDValidator, W3C-WAI - AAA, Cynthia Tested
Tyto internetové stránky odpovídají normě HONcode pro důvěryhodné zdravotnické informace: ověřit.