Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené
Na obsah stránky
LÉKÁRENSKÝ PODCAST
|
LÉKÁRNICKÁ INZERCE
|
pharma APATYKÁŘ®
|
ČESKÁ APATYKA
|
RODINNÁ LÉKÁRNA
MILIÓNOVÝ ČESKÝ FARMAWEB S EVROPSKÝM NADHLEDEM - 2769283 STAŽENÝCH PODCASTŮ, 130095 PRAVIDELNÝCH POSLUCHAČŮ!
DISKUSNÍ FORUM - Vložit reakci na téma
NOVÉ TÉMA
|
PŘEHLED TÉMAT
|
PRAVIDLA DISKUZE
Odpovídáte na tuto reakci (Autor: Mirka Ústí nad Labem):
Zdravím všechny postižené, nepříjemnými pupínky, jak zde čtu Vaše příspěvky, tak žasnu jak ti naši lékaři z nás dělají pokusná zvířata a každého léčí jinými způsoby a prostředky, jen kdyby šlo přímo o jejich osobu ,nebo o osobu blízkou, to by bylo léčeníčko jedna báseň, že. I mě postihla tato nemilá událost a jsem z toho opravdu zoufalá. Před týdnem se mi objevilo tak pět pupínků a já jsem si asi jako mnoha z Vás říkala, že je to nějaká reakce na ovoce,potravinu atd. jen prostě obyčejná kopřivka. Po čtyřech dnech jsem pupínky měla poseté bříško, záda, stále jsem vyčkávala co bude,jsem pčeci silná, ale ouha sedmý den už jsem to měla všude a dosti, nebyly zasaženy jen ruce od lokte k prstíkům, a nožky od kolenou dolů. No hrůza.Navštívila jsem tedy paní obvodní lékařku a ta mi zdělila, že to nic není jen reakce na panadol (brala jsem jen panadol na teploty prosím), tak mi předepsala na alergii ANALERGIN. Nu což říkala jsem si ,ona je ta moudrá paní doktorka, ona ví a poradí, jo houbelec. ještě než jsem odcházela tak na mě štěkla, jestli chcete zajděte si na kožní. A doma mi už všicí hubovali až mě to tedá nedalo a šla jsem navštívit kožní sanatorium k paní primářce, ta si mě moc neprohlížela jen tak z dáli na mě jukla a hned řekla, nemoc žeber, vychrlila na mě tři řtyři latinské názvy a já stála a koukala jako zjevení,až po chvíli mě přešli mdloby tak jsem se směle optala, a cože pak to teda je a odkud a kde jsem to pochytila. A pani primářka na mě začla chrlit, že tato nemoc pochází z Afriky a tropů, je vzácná a neznáma, že jí nikdo neumí přesně léčit, že se neví jak se sem dotala,že není nakažlivá, že je to něco podobného jako chřipka - přenos vzduchem,že ten bacil si najde jedince a uhnízdí se u něho,že se vyskytne jeden případ z milionů, že tuto nemoc zatím nemají pod palcem. No a já jsem byla ještě více zkoprnělá, protože jsem si v tu chvíli říkala, jo milion a proč zrovná já, proč ten hnusný bacil hnije ve mě. No nic, paní primářka mi naordinovala 10% dehtový tekutý pudr denně večer,sírové mýdlo, a na zvláčnění pokožky salic.olej, s popisem jak co prováděti. No lidičky kdo to zažil tak víte co to obnáší a kdo né, tak ani tomu největšímu nepříteli to nepřeji. Večer jsem se umyla sírovým mýdlem, osušila, poté jsem se celá pomatlala pudrem nechala zaschnout, páchla jsem doslova jako D1 - dálnice,rodinka se mi smála a chtěla foto, že prý vypadám jak somálec před válečným obřadem. Navlékla jsem si froté ponožky,spodky od taťky a anděla z nemocnice od kamarádky a na krk jsem si omotala dětskou plenu, protože mi to zasáhlo i krk. No božská to krása. Celé tělo mám jak naložená treska měsíc v soli, svědí mě celé tělo no hrůza, jsem v začátcích tak jen doufám, že mi to pomůže, za čtyři dny se mám jít k pani primařce ukázat, no je to první den po kůře, ale nějaké změny k lepšímu zaznamenat tedy nemohu, ba naopak, pupínky přibývají. ještě štěstí, že mám dovolenou, i když jsem si tedá dovolenou představovala jinač, no ale co se dá dělat,že. No neumím si představit, že bych s tímto chodila do zaměstnání - recepční. Ti co z Vás chodí do zaměstnání, tak před nimi smekám s klaním se, protože se stále cítím unavená, slabá, nechutná mi ani moc jíst, prostě celý človiček je oslabený, unavený.Jen mám teď obavy, že až se to podaří vyléčit, že mi zůstanou na pokožce tmavé nevzhledné fleky, protože ty první pupínky do dnešního dne změnili barvu a nejsou to už jen pupínky, ale šupinatá nevzhledná ložiska, které jsou na okraji hnědé. Držte mi pěstě ať ta kůra zabere a já budu držet i Vám pěsti a cítím s Vámi. Hned jak budu po kontrole u paní primářky, dám Vám vědět. DrSc. Mudr.DUCHKOVÁ HANA
*
Vaše jméno:
Váš e-mail:
*
Předmět:
*
Text zprávy:
Opište do políčka toto číslo:
85308
*
Povinná pole, nutno vyplnit
INZERCI SI ŘÍDÍTE VY!
RUBRIKY
Úvodní strana
Lékárenství
e-Lékárenství
Krátké zprávy
Zprávy z oboru
Lékárny na internetu
Novinky v lékárnách
Apatykářův blog
Zdravotní téma
Bylinky
Pro ženy
Historie lékárenství
Vyhledávací centrum
Na co se ptáte
Otázka pro...
Slovenské pastorále
Ekonomická poradna
Diskuzní fórum
Tiskové zprávy – Press
Reference, služby
Kontakty
TÉMATA
50. výročí PGEU
40. výročí FaF UK
Švédská liberalizace
Lékárenská péče
Lékárenství v Norsku
Lékárenství ve Velké Británii
Rabatové smlouvy
Pharmacy Benefit Managers
Lékárenská péče
Chřipka
Německá e-karta
Individuální blistrování
Falešná léčiva
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
ISSN 1214-0252, Copyright © 2000-2010, PharmDr. Martin Dočkal, Apatykář
®
je registrovaná ochranná známka
APATYKÁŘ®.info je součástí skupiny
APATYKÁŘ®.net
. Žádná část těchto stránek nesmí být nijak použita bez výslovného souhlasu autora!
Prohlášení vydavatele
|
Přístupný web
|
RSS
|
Pomoc a nápověda
Ctíme standardy:
W3C-HTML 4.01
,
W3C-CSS
,